miércoles, 30 de enero de 2008

Bien. A continuación les presento mi alter ego, el señor Tocaous. El señor Tocaous es un declarado ultraderechista que escribe una columna mensual en la revista galaicocatalana A Micro Pechado, además de contribuir con sus "hábiles apreciaciones" en el programa radiofónico Aturuxos Bola Extra de Ràdio Ciutat Vella cada lunes de 20.00 a 22.00 de la noche. Sin más, les dejo con uno de sus artículos publicados tras una de las "cívicas" manifestaciones del PP durante la pasada legislatura:

"No anem bé. Per culpa d’uns noiets bon minyons que es creuen massa les mentides patriòtiques del gran Paco Franco, a nosaltres, els del PP, se’ns veu massa el “plumero”. Que no veuen aquests amics neonazis que si van pel món manifestant-se amb banderes pre-constitucionals i simbologia falangista, la gent, finalment, s’adonarà que realment som el mateix? Tants anys guardant la compostura, reprimint el salut romà cada vegada que sona el nostre gran himne (i el de tots els espanyols!), criticant maliciosament la violència de gènere, perquè ara, amb quatre manifestacions, aquests joves patriotes ens delatin a tots. Tard o d’hora aquests xiquets veuran que el que nosaltres defensem no és EspaÑa o la unitat territorial, sinó la continuïtat dels nostres lobbys a les constructores o l’amiguisme entre empreses neoliberals. Però tot això és una altra història, perquè si la meitat dels nostres manifestants són de classe baixa o jubilats amb pensions mínimes, és que encara hi ha molts ignorants a l’EspaÑa profunda que es creuen les nostres calumnies respecte l’estalinista Zapatero. El cas és que per treure al carrer símbols prehistòrics del nostre passat gloriós hem d’esperar a les properes eleccions. Quan haguem il·legalitzat el PSOE per no condemnar la violència durant “los desmanes de la Zona Roja” i eliminat del mapa tota la resta de partits nacionalistes perifèrics per traïció a la Corona, ja tindrem temps de fer fora al Rey i tornar a posar la bandera que tots desitgem: la del pollastre fregit."

Tocaous es todo un patriota.

1 comentario:

una mente lúcida dijo...

Una crítica boraz o una simple confesión. Solo aquellos cuyo intelecto esté preparado podrán entenderle. Solo ellos recibirán su mensaje. El resto, asentirán miméticos. Le pido que no deje de publicar los textos del Sr. Tocaous. Que aquellos que sepan leer entre líneas, puedan entender su lucidez.